33. K a u h a  -  H i i h t o  -  17.02.2008

33. Kauha-Hiihto su 17.02.2008 Muurahaisen Luontomatkailukeskus

Kauha-Hiihto on mukana Massahiihtorangin-järjestelmässä 65 km:n osalta. Lisää tietoa Massahiihtorangista löydät nettisivuilta: www.hiihtoliitto.fi/maastohiihto/harrastehiihto/massahiihtoranking

Viime vuosina Kauha-Hiihdon alkuperäistä reittiä Muurahaisista Kauhajoen kirkonkylän uimahallille ei ole pystytty hiihtämään leudon sään ja lumenpuutteen vuoksi.

Perinteeksi muodostuneessa Kauha-Hiihdossa on tarjolla kolme eripituista matkaa 20, 30 ja 65 kilometriä, jotka hiihdetään perinteisellä hiihtotyylillä vaihtelevissa, kauniissa erämaa- ja maaseutu-maisemissa. Tämä onkin laturetkeilijöiden keskeinen toive, sillä pururatojen kiertämistä on ehditty harrastaa riittämiin jo alkutalven mittaan.

Kaikki lenkit myös 65 km hiihdetään yhtenä lenkkinä Muurahaisen Luontomatkailukeskuksen toimiessa lähtö- ja maalialueena.

Lähdöt eri reiteille tapahtuu seuraavasti:
Kaikki 65 km:lle ilmoittautuneet hiihtäjät lähtevät yhteislähdöllä klo 10.00. Kaikille muille matkoille ilmoittautuneet hiihtäjät lähtevät yhteislähdöllä klo 10.15.

Hiihtoon voi toki osallistua myös ilman ajanottoa, jolloin Lauhanvuoren viehättävistä maisemista ehtii nauttimaan vielä enemmän. Kaikkien matkojen lähtö- ja maalipaikkana toimii Muurahaisen Luontomatkailukeskus.

Palkinnot
Kaikki osanottajat saavat Kauha-Hiihdon erikoismitalin maalissa. Lisäksi kaikkien osanottajien kesken arvotaan useita erilaisia arvopalkintoja. Kilpasarjoissa palkitaan 3-5 parasta hiihtäjää ja nopein 65 km:llä palkitaan erikseen.

Pääpalkintona peräkärry!

Palkinnot jaetaan maaliin saapumisen yhteydessä.

Tulosluettelo
Viralliset tulokset julkaistaan Kauhajoen Kunnallislehdessä ja Internetissä os. http://www.kauhajoki.fi/kauhajoki-hiihdot


HUOM! Kauha-Hiihto hiihdetään
su 17.2.2008
.


Hiihtosää



Yhteistyökumppanit: