28. Kauha-Hiihto su 16.02.2003
Viime vuosina Kauha-Hiihdon alkuperäistä reittiä Muurahaisista Kauhajoen kirkonkylän uimahallille ei ole pystytty hiihtämään leudon sään ja lumenpuutteen vuoksi.

Perinteeksi muodostuneessa Kauha-Hiihdossa on tarjolla kolme eripituista matkaa 20, 30 ja 65 kilometriä, jotka hiihdetään perinteisellä hiihtotyylillä vaihtelevissa, kauniissa erämaa- ja maaseutu-maisemissa. Tämä onkin laturetkeilijöiden keskeinen toive, sillä pururatojen kiertämistä on ehditty harrastaa riittämiin jo alkutalven mittaan.

Lähdöt eri reiteille tapahtuvat samanaikaisesti sunnuntaina 16.2.2003 kello 10.00. Hiihtoon voi toki osallistua myös ilman ajanottoa, jolloin Lauhanvuoren viehättävistä maisemista ehtii nauttimaan vielä enemmän. Kaikkien matkojen lähtö- ja maalipaikka Muurahaisen Luontomatkailukeskuksessa.

Palkinnot
Kaikki osanottajat saavat Kauha-Hiihdon erikoismitalin maalissa. Lisäksi kaikkien osanottajien kesken arvotaan useita erilaisia arvopalkintoja. Kilpasarjoissa palkitaan 3-5 parasta hiihtäjää ja nopein 65 km:llä palkitaan erikseen.

Palkinnot jaetaan heti maaliin saapumisen yhteydessä.

Tulosluettelo
Viralliset tulokset julkaistaan Kauhajoen Kunnallislehdessä ja Internetissä os. http://www.kauhajoki.fi/kauhajoki-hiihdot.