26. Kauha-Hiihto su 18.02.2001
Kuvasatoa 26. Kauha-Hiihdosta
Viime vuosina Kauha-Hiihdon alkuperäistä reittiä Muurahaisista Kauhajoen kirkonkylän uimahallille ei ole pystytty hiihtämään leudon sään ja lumenpuutteen vuoksi.

Perinteeksi muodostuneessa Kauha-Hiihdossa on tarjolla kolme eripituista matkaa 20, 30 ja 65 kilometriä, jotka hiihdetään perinteisellä hiihtotyylillä vaihtelevissa, kauniissa erämaa- ja maaseutu-maisemissa. Tämä onkin laturetkeilijöiden keskeinen toive, sillä pururatojen kiertämistä on ehditty harrastaa riittämiin jo alkutalven mittaan.

Lähdöt eri reiteille tapahtuvat samanaikaisesti sunnuntaina 18.2.2001 kello 10.00. Hiihtoon voi toki osallistua myös ilman ajanottoa, jolloin Lauhanvuoren viehättävistä maisemista ehtii nauttimaan vielä enemmän. 65km starttaa Muurahaisista, 30 km Könnöstä ja 20 km Piiparista. Maali löytyy Kauhajoen keskustan uimahallilta.

Palkinnot
Kaikki osanottajat saavat Kauha-Hiihdon erikoismitalin maalissa. Lisäksi kaikkien osanottajien kesken arvotaan useita erilaisia palkintoja. Kilpasarjoissa palkitaan 3-10 parasta hiihtäjää.

Palkinnot jaetaan heti maaliin saapumisen yhteydessä.

Tulosluettelo
Viralliset tulokset julkaistaan Kauhajoen Kunnallislehdessä ja Internetissä os. http://www.kauhajoki.fi/kauhajoki-hiihdot.