16. Nummijärvi-hiihto

Nummijärvi-hiihto tauolla 2019

Lumettomana aikana hiihto suoritetaan sauvakävellen, Nummijärven camping ja valaistu kuntorata keskipisteenä ilman aikaa. Matkavaihtoehtoina suositellaan 6 km - 15 km.

Lähtö- ja maalialue: Os. Nummijärventie 591, 61910 NUMMIJÄRVI

Ilmoittautuminen: Paikan päällä
Os.maksut:          Sauvakävely: 12 €/hlö

Tiedustelut: Pekka Lammi, puh. 0400 269 221

Osallistujille jaetaan mitali ja arvontapalkintoja.
Sauvakävelyreitin varrella makkaranpaistomahdollisuus.

Hiihtotapahtuma

Nummijärvi-hiihto hiihdetään laturetkenä ilman aikaan luonnonkauniin Nummijärven maastossa. Hiihto hiihdetään Nummijärven camping ja valaistu kuntorata keskipisteenä laturetkenä ilman aikaa, jolloin matkavaihtoehtoina suositellaan 6 km - 15 km. Vaihtoehtoisesti voit suorittaa n. 6 km:n lenkin sauvakävellen. Lähtö tapahtuu Nummijärven leirintäalueella. Reitit kulkevat kauniissa ja vaihtelevassa maastossa perinteisellä hiihtotyylillä hiihtäen.

Nummijärvi-hiihdon latupohja on kuntoradan ohella metsäistä kangasmaastoa ja pikkuteiden pohjaa, jolle ladun kunnostaminen on suotuisaa.

Lähtö- ja maalialue: Os. Nummijärventie 591, 61910 NUMMIJÄRVI

Osallistumismaksu suoritetaan paikan päällä ilmoittautuessa.

Nummijärvi on kuuluisa kesäisin järjestämästään perinteisestä juhannusjuhlasta. Nummirock - tapahtumaa tulevat seuraamaan perheitä ja nuorisoa läheltä ja kaukaa, kokeakseen yhdessä keskikesän juhlan ja kuuntelemaan ensiluokkaisia kotimaisia ja ulkomaisia esiintyjiä.

Palkinnot

Kaikki osallistujat saavat Nummijärvi-hiihto kunniakirjan ja mehua. Lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan erilaisia palkintoja

Palkinnot annetaan heti maaliin saapumisen yhteydessä.

Tulosluettelo

Viralliset tulokset julkaistaan Kauhajoki -lehdessä ja internetissä osoitteessa: http://www.kauhajoki.fi/kauhajoki-hiihdot .